3D jumbo modeli

Svaki dan dok se vozimo automobilom, tramvajem ili jednostavno pješačimo izloženi smo stotinama oglasa (jumbo plakata), a taj broj i dalje raste. Danas je svakom jasno da dobar oglas vrijedi njih deset. Emotivno prenesena poruka i jasno obećanje, odličan su temelj za vrhunsku reklamu... Još samo malo našeg začina i rješenje za Vaše novo oglašavanje je na stolu.

U medijskoj gužvi i statičnosti publika često ne može prepoznati vašu poruku. Vremena statičnog oglašavanja su iza nas i zahvaljujući najnovijim sofisticiranim metodama izrade moguće je vizualizirati vaše proizvode ili brandove i izraditi ih kao realnu mega strukturu. Modeli se izrađuju robotskom tehnologijom a končni proizvodi koji mogu biti veći od 20 metara izrađuju se od laganog ali čvrstog poliestera. Trajnost takovih struktura i objekata je neograničena s obzirom da se radi o vrlo postojanim materijalima otpornim na sve vremenske uvijete.

Vanjsko oglašavanje je najuniverzalnije od svih oglašivačkih medija, prenosi Vašu poruku 24 sata na dan, sedam dana tjedno. S obzirom na vidljivost, jumbo 3D objekti su i najjefektivniji. Dizajn jumbo objekata je umjetnost za sebe, poruku treba prenijeti instantno, u sekundi. Takav efekt možete postići jedino ako Vaš stvarni proizvod vizualizirate i prikažete ga kao megastrukturu postavljenu na određenom mjestu. Ljudima je oduvijek privlačilo pozornost objekti ili biča neobično velikih dimenzija i ta se strategija u povijesti koristila nebrojeno puta na način da su se gradile megastrukture, mega mostovi,mega tornjevi, mega zgrade...

U filmskoj industriji također su se bića mega dimenzija koristila kao inspiracija (King Kong i sl). Na tom tragu zasnivamo i novu inovativnu tehniku oglašavanja da umjesto standardnih jumbo plakata pozornost vaših kupaca privučete vizualiziranim realnim objektima velikih dimenzija.Konkretno Vaš deterđent, bocu piva ili soka, alata, logoa, prehrambene ambalažne jedinice izradimo iz poliestera u dimenzijama od 20 pa i više metara.

Kako je pravilo kod proizvoda da je privih 5 sekundi najvažnije za privlačenje pažnje kupca na ovaj način nemoguće je da vaši 3D jumbo objekti ostanu nezapaženi u prvom redu zbog veličine.

Taj način prezentacije povećati će Vašu prepoznatljivost i razlikovati Vas od konkurencije što će biti odličan početak uspješnog predstavljanja identiteta Vaše tvrtke.

© 2009 Reful Marine dimedia